Ihania tuliaisia mies toikin Suomesta. Edellisessä postauksessa mainittujen tavaroiden lisäksi saimme/saamme nauttia: mummon lihapullista, brojopyöryköistä (mikroon ja tabascoa päälle. Hmm.), graavilohesta, Saarioisten A-nakeista (mikroon ja sinappia päälle. Hmm.), salmiakista (ei ole minun juttu), kuten ei Kallen mätitahnakaan. Kuten huomasitte laitan yleensä kaiken mikroon ja sopivaa maustetta päälle. Poika ja mies eivät tee näin, vaan syövät einekset yleensä jääkaappikylmänä. Minkäs sitä makuhermoilleen mahtaa? Hmmm-fraasi on muuten peräisin Simpsonien Homeriltä, kun se näkee donitseja. Hmm. Simpsonit ovat muuten Nixonin ja minun suosikkkipiirroshahmoja.

Hesareita saatiinkin oikein kolme kappaletta: keskiviikon, torstain ja sunnuntain. Siinä riittää lukemista aamuiksi ainakin joksikin aikaa. Tuntuu vain pöljältä lukea juttuja, jotka on jo netin kautta lukenut. Mutta paperinen lehti voittaa mennen tullen sähköisen version ennen kuin keksitään kunnollinen sanomalehden korvaava "näyttö". Tällä hetkellä meillä on keittiössä Nokian N800, jonka avulla voi lukea uutiset kätevästi aamukahvin aikana. Mutta ei se korvaa sanomalehden rapinaa, painomusteen tuoksua tai yleensä sitä TUNNETTA, joka syntyy lehden ja aamiaisen miltei pyhästä liitosta.

Heti illalla sängyssä ahmaisin Tiede-lehden, joka tulee anopin osoitteeseen niin kauan aikaa, kun jo etukäteen maksettua tilausta kestää.Nixon sai myös viime kuukauden akkarit luettavaksi ja taskarin kaupan päälle. Ei ole mitään mieltä maksaa lehtitilauksista ihan älyttömiä ylimääräisiä summia ulkomaille, kun miehellä kuitenkin on työreissuja Suomeen säännöllisesti. Sitä paitsi säästämme näin myös luontoa.

Tiede-lehdessä oli mielenkiintoinen juttu kaakaoan terveysvaikutuksista. Artikkelin alussa annettiin ymmärtää, että suklaan syöminen on hyvästä kuten punaviinin juominenkin kohtuudella. Se estää sydän- ja verisuonitauteja sekä kaiken huipuksi skarppaa keskushermostoa. Ajattelin, että siinä se on dieetti loppuelämäksi. Aamupalaksi pala suklaata ja iltapalaksi lasi punaviiniä ja tämä tyttö porskuttaa yli 90-vuotissyntymäpäivien iloisesti huppelissa ylikiloineen. Mutta valitettavasti valtaosa suklaan flavonoideista kuulemma tuhoutuu valmistusprosessin yhteydessä, joten se siitä iloisesta uutisesta.Ehkä kuulemme huomenna Kölnin suklaamuseossa parempaa kerrottavaa suklaasta?