Eilen aamulla tulivat ensimmäiset vieraat-The Anopit. Myöhäisen aamiaisen jälkeen lähdimme koko porukka vanhaan kaupunkiin. Me lähdimme ihastelemaan uusinta Diorin, DG:n ja Louis Vittonin muotia Königs Alleelle (tuttavallisemmin Kö), kun mies jatkoi matkaansa keskustaan. Kukahan on valmis maksamaan räteistä tuollaisia summia? Kö:llä oli myös yllättävän paljon kerjäläisiä. Ilmeisesti parhaimmat tipit saa Diorin edessä, kun asiakas voi helpottaa sosiaalista omaatuntoaan kukkaroa keventävän ostosreissun jälkeen. Tuntuuhan se Diorin paitakin mukavammalta päällä, kun saa auttaa vähäosaisia.

Kö:ltä kävelimme keskustaan torin kautta. Torilla oli mm. myytävänä useita eri tomaattilajikkeita, tuoretta lihaa, kukkia jne. Kävimme myös sisustusliikkeissä ja kenkäkaupoissa. Ihme ja kumma kukaan ei ostanut mitään, ei edes Diorilta? Uuvuttavan ikkunaostosreissun jälkeen menimme syömään panimoravintolaan.  Anopit söivät bratwurstia ja perunamuussia, Nixon söi ison schweineschnitzelin ja mies tilasi lihapannun. Minä tilasin jotain tuoretta pippuri???? ja sain tuoreita kanttarelleja munaseoksessa. Tuossa huomaa taas oman kielitaidon rajallisuuden, kun ei sattunut sanakirjaa mukaan. Ihan syötäviä sienet olivat, mutta hieman mauttomia. Ruokailun jälkeen lähdimme jälkiruoalle Rheinin rannalle, jossa on paljon erilaisia ravintoloita.

Nyt lähdemme Rheinin risteilylle, joka vie Kaiserwerthiin ja Mediahafeniin. Sää on pilvinen, mutta toivottavasti ei rupea satamaan vettä.